info@smaeck.nl0164 630 277Koningsspil 18, Halsteren

LOCATIES

Heeft u nog geen locatie voor uw gelegenheid in gedachte? Onderstaande suggesties kunnen wij u van harte aanbevelen. Natuurlijk adviseren wij u graag over onze mogelijkheden op de locatie.

Theater De Maagd

Theater De Maagd vindt u in het historische hart van Bergen op Zoom. De locatie dankt zijn sfeer aan de met internationale architectuurprijzen bekroonde transformatie van kerk tot stadsschouwburg.

Theater De Maagd biedt bijvoorbeeld mogelijkheden voor een bedrijfsevent, huwelijksfeest op het podium, of theaterdiner voor/na de voorstelling.

25 tot 650 gasten.

Het Markiezenhof

De adellijke residentie, Het Markiezenhof te Bergen op Zoom, diende oorspronkelijk indruk te maken op het bezoek en bood ruimte voor feesten en partijen. De pracht en praal van die tijd is nog steeds voelbaar. Met de aanwezige moderne technieken vormt Het Markiezenhof een warme achtergrond voor huwelijken, evenementen en (bedrijfs)feesten.

30 tot 575 gasten.

Landgoed de Hertgang

Prachtig mooi landgoed in Halsteren. Het landhuis en bijgebouw werden in 1958 gebouwd onder architectuur van Bedaux. De tuinen zijn ontworpen door de tuinarchitect Van Koolwijk, in Engelse landschapsstijl met gazons, borders, vijvers, een ommuurde tuin en bosaanplant. Na een rondleiding van de gids kunnen wij hier bijvoorbeeld een mooi buffet of een lekkere barbecue verzorgen

10 tot 50 gasten.

Café Steffie’s

2 September 2011 gingen de deuren open. Inmiddels na ruim 2,5 jaar is de naam “Steffie’s” een begrip geworden in Woensdrecht.

Smaeck heeft in deze tijd ontzettend veel mooie, leuke maar vooral gezellige “walking” diners, high tea’s en hapjes mogen verzorgen.

20 tot 140 gasten.

De Zwerver

Wat dacht u ervan om lekker het water op te gaan met vrienden en/of relaties.

Varend over de Oosterschelde geniet u van de natuur en culinaire gerechten eventueel in combinatie met een wijnproeverij.

10 tot 50 gasten.

Het Oude Stadhuis

De gewichtige en intieme sfeer van Het Oude Stadhuis gelegen aan de Grote Markt in Bergen op Zoom kan de juiste toon zijn voor uw vergadering, bijeenkomst of presentatie.

Vele bruidsparen gaven elkaar hier het jawoord. Het gebouw beschikt over verschillende ruimten, elk met een andere uitstraling en sfeer.

5 tot 200 gasten.

De Bleijde Hoek

Gelegen in de prachtige landerijen tussen Bergen op Zoom en Roosendaal ligt de vergader- , en trainingslocatie ”De Bleijde Hoek”. “De Bleijde Hoek”beschikt over een exclusieve professionele vergaderruimte van 60m2 met aansluitend een separate lunchruimte voor ongeveer 16 personen.

Tevens kan er tijdens uw bijeenkomst gebruik worden gemaakt van de privacy biedende tuin

tot 20 gasten.

Don Camillo Bar

Een hele gezellige bar waar alle grote namen uit de Nederlandse jazz al eens geweest zijn.

Onze mogelijkheden hier zijn lekkere hapjes/fingerfood tijdens uw feest of een mooie barbecue op het achterterras

30 tot 100 gasten.

Café de Wereld

Kunst- en Proeflokaal “De Wereld”, met als uitbaters John en Josja van Luijt,
bevind zich midden op de grote markt naast de Don Camillo bar. Een gezellige bar voor een middagborrel of een verjaardagsfeest. Wij verzorgen hier graag de juiste hapjes bij.

10 tot 80 gasten

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!